1langrenn

Møte Hovden Tour

Torsdag 16.03 klokken 19.30 blir det fellesmøte for alle funksjonærer på Bykle Samfunnshus. Mye nyttig informasjon og ikke minst utdeling av nye jakker !

Flott at du ønsker og være frivillig på Hovdentour lørdag 25.mars. Hovdentour blir i år arrangert for 10 gang og mange av dere har vært frivillig hvert år. Vi i Hovdentour er utrolig glade for alle som år etter år ønsker å bidra på Hovdentour.

Hovdentour inviterer deg som er frivillig til informasjonsmøte både i Bykle samfunnshus og Hovden Grendehus, dere velger selvsagt hvor dere går på møte. Har dere ikke mulighet for og komme er det fint om noen kan ta med funksjonær utstyret deres. Er det ingen som kan hente deres utstyr vil gruppeleder ta hånd om deres funksjonærutstyr. Dere trenger ikke melde fra om dere kommer eller ikke kommer på møte. Grunnen til at vi har 2 møter er for at dere som er frivillige skal slippe å bruke tid til å forflytte dere. Vi setter selvsagt pris på om du har mulighet for å komme på møte.

Møte i Bykle er torsdag 16.mars klokka 19-30-c a 20:30 (Bykle Samfunnshus)

Møte på Hovden er mandag 20.mars klokka 19:30-ca 20:30 (Hovden Grendehus)

Sist gang funksjonærer hadde felles møte var i 2019. Så har det vært avlysninger og korona så vi syns det er flott å kunne samle alle dere frivillige på nytt dette året. Tidligere har de ulike gruppeledere hatt noe info til sine grupper, men i år er det kun felles informasjon. Gruppeledere kommer til å sette opp en tidsplan og komme med informasjon til dere før 16.mars på e-post.

 

Program for møte

  • Utdeling av jakke, prøv gjerne jakka på stedet. Passer den ikke er det mulighet for å skifte størrelse.
  • Oppsummering av Hovdentour 2022
  • Påmelding og deltakelse
  • Det blir en gjennomgang av hva som er viktig for dere som er frivillige
  • Kort info om selskapet Hovdentour, sponsorer Hovdentour
  • Det blir servert pizza og brus

 

Mvh

Hovdentour

Roar Hjelmeset